Docenten gezocht


AKM zoekt docent voor jeugd
Voor het 3e blok met 10 lessen zijn we nog op zoek naar een docent voor onze jeugd. Deze kids van 8 t/m 12 jaar hebben les in 2 groepen op woensdagmiddag, de eerste is van 14:15 tot 15:30u, de tweede groep start aansluitend om 15:30 en is tot 16:45u. Momenteel in blok 2 hebben we 16 deelnemers. Er zit geen verschil tussen de groepen, de max is 12 deelnemers, vandaar de 2 groepen. Momenteel geeft docent Moniek van Dijk deze groepen les, zij zal de eerste 1 à 2 lessen van blok 3 graag willen assisteren om het stokje voor dit blok over te dragen. Uiteraard bieden we een vergoeding. Het blok start op woensdag 28 februari 2024.

Heb je interesse of vragen, stuur een mail naar http://leden.atelierdekrommemijdrecht (Annemarie Bakker) of naar docent Moniek van Dijk btkmoniek@live.nl.

Meer info voor/over docenten:
atelier de kromme mijdrechtVoor Docenten » atelier de kromme mijdrecht
atelier de kromme mijdrechtOnze Docenten » atelier de kromme mijdrechtDocent gezocht voor volwassenen blok 3 vanaf eind februari 2024
Het seizoen is ingedeeld in 3 blokken van 10 lessen en loopt van ongeveer begin september t/m eind mei. Elk blok krijgen de groepen een andere docent (indien beschikbaar en mogelijk). Zie https://atelierdekrommemijdrecht.nl/cursusprogramma. Voor het 3e blok zijn we op zoek naar een docent voor de donderdagavond van 20:00u tot 22:15u. Het blok start op donderdag 29 februari. Ken je iemand, laat het graag weten via de ledenadministratie http://leden.atelierdekrommemijdrecht.


Docenten gezocht voor volgend seizoen 2024-2025
Naast de zeer gewaardeerde vaste docentencrew, is AKM altijd op zoek naar nieuwe docenten. Voor de afwisseling, voor nieuwe kennis, ervaring, beleving en inzichten en voor de fris. Heb je interesse of vragen, of ken je iemand, laat het weten via http://leden.atelierdekrommemijdrecht (Annemarie Bakker)


kan geen reacties worden gegeven.