Workshops


Workshops 2020-2021

Ieder seizoen bieden we een aantal workshops, meestal op zaterdagochtenden in 1, 2 of 3 dagdelen. Hieronder de workshops van dit seizoen. Voor exacte datums, tijden & prijzen zie het cursusprogramma. Minimaal 5 en maximaal 9 deelnemers kunnen meedoen. Aanmelden kan via het inschrijfformulier of via leden@atelierdekrommemijdrecht.nl.


Ouder-kind workshops

De ouder-kind workshop wordt al een aantal jaren georganiseerd. Voor een ouder en een kind (vanaf 8 jaar) of voor een ouder en 2 kinderen. De ouder kan uiteraard ook een verzorger of grootouder zijn. Dit seizoen bieden we 2x 2 lessen, het eerste tweetal in oktober, de tweede set in maart.
Moniek van Dijk zal de workshop in oktober verzorgen. Het onderwerp/techniek wordt hier nog aangevuld.
Ellen Stapper-Müller verzorgt de workshop in maart.

Acryl pouring workshop

Nieuw is de acryl pouring workshop, gieten met acrylverf in verschillende kleuren en verschillende technieken. Vorig seizoen werd in een aantal blokken van 10 lessen de pouring techniek door docent Carin de Hondt voor gedaan, met deze workshop kun je een aantal technieken leren in de twee workshops. In november staat een tweetal lessen gepland en begin april de tweede serie van 2 lessen. Deze 2 workshops staan los van elkaar en behandelen verschillende technieken.Ellen Stapper-Müller verzorgt beide workshops in maart en november, meer informatie en voorbeelden volgen nog.Workshop Acryl pouringdeelnemers tot nu toeUpdate
November – 2 lessen110-07-20
April – 2 lessen110-07-20Boetseren met powertex

In december, januari en februari staat wederom de powertex workshop op de kalender, 3x 2 lessen. In december gaat de groep een elandje maken, een Afrikaanse man of vrouw volgt in januari en het populaire ijsvogeltje sluit de rij in februari. Voorbeelden gaan volgen.
Al een drietal seizoenen geeft Angelique Streefkerk les bij AKM met powertex. Verschillende onderwerpen hebben de revue gepaseerd en er blijft animo voor deze bijzondere manier van het opbouwen en schilderen van een beeldje.


Workshop ‘Op Maat’

Met ingang van cursusseizoen 2019-2020 is het voor groepjes tot ongeveer 10 personen mogelijk een ‘Workshop op Maat’ in ons atelier te volgen. Dat kan zijn als onderdeel van een personeelsuitje, vrijgezellenfeestje of verjaardagsviering of welke gelegenheid dan ook.Al naar gelang de wensen wordt er een docent of begeleider bij gezocht en wordt er materiaal verstrekt. Van deze wensen hangt ook het af te spreken ‘prijskaartje’ af.

De workshops kunnen worden gegeven op dagdelen waarop er geen reguliere cursussen zijn ingepland.