Sponsors

Atelier de Kromme Mijdrecht wordt gesponsord door vier bedrijven. Het zijn Hobby Dee (Mijdrecht), schildersbedrijf Van Asselen (Vinkeveen) en kunstschilderbedrijf Ingma (Amstelveen), waar leden met 10% korting materialen kunnen kopen. Drukkerij Boom en Verweij sponsort ons in de vorm van papier. Op deze pagina vind je informatie over de bedrijven.


HobbyDee is niet alleen een leuke en gezellige hobbywinkel in het hartje van Mijdrecht. Leden van het AKM kunnen bij deze winkel ook 10% korting krijgen op verf, kwasten etc. HobbyDeelogo

Hobby Dee is gevestigd aan de Dorpsstraat 62. Eigenaresse is Diane Uphof.

Naast schilderartikelen bevat het assortiment wol, hout, papier maché, producten om deze mee te versieren en bekleden, zoals doosjes, dieren, en fotolijstjes, scrap- en kaartmateriaal en de gereedschappen hiervoor.

Alle materialen en artikelen zijn van goede kwaliteit. De acrylverf die Hobby Dee verkoopt is Amsterdam van Talens .

Hobby Dee is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.30-17.00 uur.

T: 0297-750662, M: 06-45836670,

E: info@hobbydee.nl, www.hobbydee.nl.


boom_verweij_grafiservices_b

Boom+Verweij is gevestigd in Mijdrecht.

Het bedrijf bestaat sinds 1890 en bestaat uit drie gespecialiseerde onderdelen:

  • Boom+Verweij Grafiservices drukt magazines, periodieken, brochures, boeken, jaarverslagen, affiches en tal van andere communicatiemiddelen.
  • Boom+Verweij Label drukt labels en etiketten in een grote variëteit aan formaten en families en soorten drukkwaliteit.
  • Boom+Verweij Packaging is specialist in drukwerk, dankzij hun flexibele processen, snelle levering en scherpe prijs.

Boom+Verweij voldoet aan alle milieunormen en gaat verder dan de wettelijke eisen. Ze werken volgens de normen van ons kwaliteitsmanagement- en milieusysteem.

Ze stellen alles in het werk om kwalitatief hoogwaardig drukwerk te maken met inkten en andere grondstoffen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Daarnaast investeren ze in nieuwe toepassingen en recyclingtechnieken. Ze streven ernaar CO2-neutraal te drukken door CO2-emissie te beperken en te compenseren.

Website: BoomVerweij.nl


vanasselen_logo
Winkel

In de winkel van Van Asselen vindt u alles op het gebied van verf, behang, tapijt/laminaat, raamdecoratie, buitenzonwering en hobbymaterialen. WinkelVanAselen

Van Asselen is aangesloten bij franchise organisatie Verf & Wand.

 

Website: Van Asselen.nl

 

 


Ingma is een  winkel voor hobby- en kunstschildermaterialen in Amstelveen. Ook kun je bij deze winkel terecht voor schoonmaken, opspannen en kleine reparaties van schilderijen, ook die op papier. De winkel is te vinden aan de Van der Hooplaan 231 in Amstelveen (vlakbij het stadshart). tel. 020 – 643 56 28, e-mail: ingmakunst@hetnet.nl, web: www.ingma-kunst.nl. Voor de deur is gratis parkeerruimte.