Seizoen 2023-2024

De voorbereidingen voor cursusjaar 2023-2024 zijn in volle gang. Een cursusjaar bestaat uit 3 blokken van elk 10 lessen van 2 uur en een kwartier. Eind augustus begint met blok 1, eind november volgt blok 2 en het laatste blok 3 start eind februari. (Zie voor exacte datums deze link naar het cursusprogramma). Je kunt 1 blok van 10 lessen volgen, of 2 of alle 3. Als je alle 3 blokken volgt betaal je een lager ledentarief. Instappen bij een blok dat al gestart is kan ook, dan betaal je het tarief vanaf de gestarte les. Ook een vrijblijvende gratis proefles is altijd mogelijk.

Voor iedere 10 lessen delen we bij voorkeur een andere docent in. Elke docent brengt een eigen kunde, ervaring en expertise mee, leuk voor de afwisseling. Jackie Hutter, Roos Uithol en Ellen Stapper Müller stoppen aan het eind van seizoen 2022-2023. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe docenten die 1, 2 of 3x per week les willen komen geven. Ben of ken je een enthousiaste liefhebber, laat het weten via mail aan leden@atelierdekrommemijdrecht.nl

We koersen op eind juni om het nieuwe programma gereed te hebben en zullen dan leden en cursisten via mail berichten. En uiteraard zal het dan ook op de site gepubliceerd worden.

kan geen reacties worden gegeven.