Geslaagde workshop Boetseren met powertex

Op zaterdag 5 oktober vond bij Atelier de Kromme Mijdrecht de eerste van drie workshops ‘boetseren met powertex’ plaats. Tien cursisten volgden de les die door Angelique Streefkerk werd gegeven. In twee uur tijd leerden zij om een ijsvogel te boetseren met deze synthetische klei en deze binnen die tijd ook nog met acrylkverf te beschilderen.

Angelique had de klei van tevoren aangemaakt en ook de voetstukjes geprepareerd, zodat er een vliegende start kon worden gemaakt.

Op 11 en 18 januari volgt een tweede workshop, waarbij in twee lessen een ‘dikke dame’ zal worden geboetseerd. Deze tweedelige workshop kan voor € 22,50 worden gevolgd. Het materiaal zal door Angelique worden verstrekt en kost € 40.

Powertex is een materiaal, dat bestendig is tegen alle weersinvloeden. Het beeldje kan daarom niet alleen een plaats in het interieur krijgen, maar kan ook in de tuin worden geplaatst. Inschrijven voor de tweede workshop, ‘dikke dame’, is nu al mogelijk. Wacht daarmee niet te lang, want tien deelnemers is wel het maximale aantal om door Angelique te worden begeleid. Inschrijven kan via het contactformulier 


kan geen reacties worden gegeven.