Tweede workshop Boetseren met Powertex

De eerste boetseer-workshop met docente Angelique Streefkerk van Lique’s Creations & More uit Mijdrecht was een succes.

Zeven deelnemers creëerden onder haar enthousiaste leiding een gestileerde uil. De meeste deelnemers vroegen om een vervolg en daartoe heeft het bestuur inmiddels besloten.
Op de zaterdagen 9 en 16 februari 2019 zal er weer in het atelier van 9 tot 11 uur kunnen worden geboetseerd met powertex, een zelf-hardende, synthetische klei op waterbasis. Als de klei, na acht weken is uitgehard, kan een object ook buiten worden geplaatst. Het materiaal is weerbestendig.
In deze nieuwe workshop van twee ochtenden zal er worden gewerkt aan een gestileerde vogel.
Deelname aan de workshop kost 20 euro, exclusief materiaalkosten. Het deelnamebedrag dient vooraf te worden overgemaakt op rekening NL98 INGB 0000 7685 33, ten name van Atelier de Kromme Mijdrecht (onder vermelding van naam deelnemer en Workshop boetseren). De kosten voor het materiaal zal nog nader worden bepaald en zal waarschijnlijk rond de veertig euro liggen.
Het materiaal, waaronder powertex-klei, acrylverf, frame en sokkel, dient bij aanvang van de eerste lesdag contant aan de docente te worden betaald.
Als je meer over het werk van Angelique en het gebruikte materiaal, powertex, wilt weten, kijk dan op www.liquescreationsandmore.nl.
Wil je je van een plaats in de workshop verzekeren, dan is het raadzaam om je bijtijds in te schrijven. Dat kan via een email aan leden@atelierdekrommemijdrecht.nl of via deze link.

 

kan geen reacties worden gegeven.