Workshop beelden boetseren

Op de zaterdagen 20 en 27 oktober organiseert  Atelier de Kromme Mijdrecht een workshop Beelden Boetseren in haar atelier aan De Eendracht 6 in Mijdrecht.

Daarmee treedt het AKM enigszins buiten het vaste programma dat normaliter twee-dimensionale kunst betreft: tekenen en schilderen.

De workshop omvat twee lessen van elk twee uur en wordt op die data gegeven van 9.00 tot 11.00 uur. De lessen worden gegeven door Angelique Streefkerk van Lique’s Creations & More. De complete workshop kost € 20 per persoon, plus € 35 voor materiaalkosten. De deelnamekosten dienen vooraf te worden overgemaakt op rekening NL98 INGB 0000 7685 33, ten name van Atelier de Kromme Mijdrecht, onder vermelding van naam deelnemer en vermelding ‘Workshop Powertex’. Het benodigde materiaal wordt door Angelique verstrekt bij aanvang van de workshop en dient dan contant met haar te worden afgerekend.

Powertex

Naast schilderen is het beelden van klei maken de grote passie van Angelique Streefkerk. Zij maakt haar beelden van Powertex klei, een zelf-hardende klei, die zij zelf maakt. Wanneer de klei is uitgehard, is het werkstuk zelfs geschikt om buiten neer te zetten.

In deze workshop zal het boetseren van een uiltje het uitgangspunt zijn.

Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.

Je maakt een uiltje, op hoge poten, dat op een stenen sokkel is gemonteerd.

Laag voor laag bouw jij je creatie op en na de tweede ochtend heb je een mooi, eigen gemaakt kunstwerkje.

Je wordt geadviseerd een schort en kleding aan te trekken, waar klei en verf op mogen komen. Neem de tweede zaterdag een klein, hoog doosje mee waarin het beeldje meegenomen kan worden.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze workshop, meld je dan aan via een email aan leden@atelierdekrommemijdrecht.nl  of via het contactformulier op www.atelierdekrommemijdrecht.nl.

kan geen reacties worden gegeven.