Coronavirus

Ook wij als bestuur maken ons zorgen om de situatie rondom het coronavirus. Naar aanleiding van alle berichtgeving en de tot nu toe door de overheid opgelegde maatregelen zijn wij tot de volgende conclusie gekomen: de groepen binnen het AKM zijn relatief klein, maximaal 12 deelnemers en een docent. Afstand houden van elkaar is dus redelijk goed mogelijk. Daarbij verwachten we van iedereen die verkouden is, hoest of koorts heeft dat hij of zij thuis blijft. Ook vragen wij iedereen regelmatig de handen te wassen en de papieren handdoeken te gebruiken in de dispenser bij de gootsteen. (Aanvulling ligt in het magazijntje, de papier dispenser gaat open zonder sleutel: ronde knop indrukken).

Mochten er groepen zijn die zelf besluiten in overleg met de docent om de lessen enkele weken op te schuiven dan is de groep daar vrij in.

Dit is onze beslissing tot nu toe, de situatie kan per dag veranderen. Indien wij ons genoodzaakt zien om meer maatregelen te nemen laten wij dit via de e-mail en op onze website weten. 

De jeugd willen wij vragen zich ook goed aan bovenstaande aanwijzingen te houden. Zolang de basisscholen open zijn willen wij onze lessen blijven handhaven, mochten de basisscholen ook gaan sluiten zullen de jeugdlessen voor die periode vervallen. 

Voor alle informatie betreffende het coronavirus verwijzen wij jullie graag naar de site van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland

Vriendelijke groeten, Bestuur Atelier de Kromme Mijdrecht
Annemarie Bakker, Hetty Vermeulen, Bert Musschenga en Greet Burggraaff

kan geen reacties worden gegeven.