Uitdagende lessen jeugd

AKM biedt schilder- en tekenlessen op woensdagmiddag voor kinderen van 8-12 jaar en op de vrijdagmiddag voor de jeugd vanaf 12 jaar.

Bij de woensdagmiddaggroep treden we in de laatste 10 lessen enigszins buiten ons vertrouwde programma. Docent Jackie Hutter verzorgt dit laatste blok 3 van dit seizoen en zij biedt de mogelijkheid om na tekenen van een ontwerp, dit met gemengde technieken uit te werken en vervolgens te schilderen. In blok 2 was dit uitwerken in klei, in het laatste blok 3 heeft zij andere verrassende idee├źn.

Bij de vrijdagmiddaggroep leren de jongeren onder leiding van ervaren docent Moniek van Dijk hoe ze portret kunnen op opzetten en uitwerken met acryl.


Blok 3 start in de eerste week van maart, zie hier exacte datums en cursusoverzicht: https://atelierdekrommemijdrecht.nl/cursusprogramma.


Vind je tekenen of schilderen leuk dan kun je op een willekeurige datum een (gratis) proefles komen doen. Als het je bevalt en je wil doorgaan, dan wordt het lesgeld naar rato berekend. Heb je interesse? Stuur een bericht naar leden@atelierdekrommemijdrecht.nl.

kan geen reacties worden gegeven.