Nieuwe serie schildercursussen biedt nog plaats

In ons Atelier de Kromme Mijdrecht start op 4 maart weer een serie van tien lessen, waarbij voor enkele cursussen nog plaatsen beschikbaar zijn.

Op de maandagmiddag* zal Jennifer Hutter beginnende aquarelschilders de fijne kneepjes leren van deze bijzondere schildertechniek, waarbij met transparante waterverf op papier fraaie landschappen kunnen worden gecreëerd, maar ook voor portretten van mensen of dieren leent deze techniek zich uitstekend. Op de maandagavond kunnen nog enkele cursisten aanschuiven om onder leiding van Moniek van Dijk in acrylverf schilderijen naar eigen onderwerp te maken.

De woensdagochtend is ingeruimd voor het schilderen van model of portret met olieverf of acryl. Docente is de enthousiaste Roos Uithol, die in het afgelopen jaar is afgestudeerd aan de kunstacademie.  Wellicht maak je onder haar leiding binnenkort je eigen ‘Rembrandt’. Voor de woensdagavond staat het schilderen met acryl voor beginners op het programma. Die cursus wordt gegeven door de ervaren docent Nico van Oosten.  Op de vrijdagmiddag kan er eveneens met acryl worden geschilderd, of in een gemengde techniek worden gewerkt. Die cursus wordt begeleid door Jackie Hutter. Op de vrijdagmiddag is er, na schooltijd, een op de jeugd gerichte cursus in het programma opgenomen. Docente is Maja Roeleveld. De onderwerpen worden door de docente aangedragen. Op de vrijdagavond wordt de cursus begeleid door Jennifer Hutter. Er wordt dan gewerkt met acrylverf  in een gemengde techniek, waarbij men zelf het thema kan bepalen

Volledig programma

Verder op de website vindt u het volledige programma van het huidige cursusaanbod en de kosten van deelname daaraan. De meeste dagdelen, waarop er cursussen worden gegeven zijn al redelijk vol, maar je kunt altijd proberen of er toch nog een plaats voor je is. Dat kan via leden@atelierdekrommemijdrecht.nl, dat ook voor inschrijving kan worden gebruikt. Ook de dinsdagavond, waarop naar levend naaktmodel kan worden getekend of geschilderd, biedt wellicht nog plaats aan één cursist, maar als vrouwelijk model is er zeker nog plaats voor je. Meer informatie daarover vind je op de website. 

 

*) Bij voldoende deelname

kan geen reacties worden gegeven.