Kunstavond met Angelique Streefkerk

Angelique Streefkerk

Angelique Streefkerk is kunstenares, met een ruim atelier in Mijdrecht. In het atelier geeft zij workshops in de technieken die zij in haar werk toepast. Zij is ook docente bij Atelier de Kromme Mijdrecht. Op 20 en 27 oktober geeft zij ook een workshop in het boetseren met powertex in het AKM-atelier.

Op woensdag 24 oktober a.s. geeft zij om 20 uur een presentatie over haar werk in het kader van de jaarlijkse KUNSTAVOND.

Uiltje (workshop Atelier AKM)

Zij vertelt dan over haar werk en werkwijze en laat voorbeelden ervan zien.
Angelique maakt veelvuldig gebruik van Powertex.
Powertex is een hoogwaardig materiaal waarmee kan worden geboetseerd, maar het kan ook worden toegepast op andere materialen, zoals schilderdoeken.
Powertex is een verharder en verf ineen, milieuvriendelijk en op waterbasis. Van oorsprong is het een textielverharder.Het is vloeibaar als verf en verkrijgbaar in 10 kleuren die onderling mooi te mengen zijn en met gebruik van de powertex pigmentpoeders, powercolors genaamd, is het kleurenpalet oneindig. Powertex kan heel goed worden gebruikt in combinatie met andere verfsoorten zoals acryl en olieverf. Eigenlijk heeft powertex maar één nadeel het kan niet gebruikt worden op kunststof, maar zelfs daar zijn oplossingen voor.
Naast de verf powertex is er een diversiteit aan producten zoals stone art, 3D flex, 3D balls & sand, bisters, rusty powder, powercolors, colortrix en powerprint, waarmee de meest fantastische structuren, roest, craqs en reliëfs ontstaan, maar ook pasta en klei waarmee geboetseerd kan worden.
Op 24 november is het allemaal te zien in ons atelier, onder het genot van een drankje en een hapje. Leden, cursisten en docenten zijn van harte welkom om de presentatie van Angelique bij te wonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kan geen reacties worden gegeven.